Започнете да работите от вкъщи

VPN като услугата ви позволява да достъпвате чстните облачни ресурси или вътрешни сървъри на организацията през защитена криптирана мрежа от всяко мяско на което имате достъп до интернет. Без допълнителни сървъри или оборудване.

Вече имате регистрация?

Ако вече имате регистрация може да продължите към контролния панел.

имейл
парола

Какво представляват VPN и Cloud Storage.

Какво е VPN ?

Cloud Storage като технология

Сигурността

Какво предлагаме ние

Какво е VPN ?

Виртуалната частна мрежа или (VPN) е криптирана връзка през интернет от устройство към мрежа. Криптирането на връзката гарантира, че чувствителните данни се предават безопасно. То предотвратява неупълномощени хора да подслушват трафика и позволява на потребителя да извършва работа от разстояние. VPN технологията се използва широко в корпоративни среди.

Cloud Storage като технология

Това е тохнология специално разработена за да олесни прехвърлянето , споделянето и организирането на файлове. Cloud Storage или (облачно съхранение) е cloud computing модел който съхранява данни в интернет чрез cloud storage доставчик , който се грижи за съхранението и предоставянето на вашите данни като услуга и елиминира разходите по управлението на ваша собствена инфраструктура за съхранение на данни. Това ви дава гъвкавост глобален достъп "по всяко време и навсякъде".

Сигурността

За нас (екипът bcode™) сигурността винаги е била от изключително значение. За това вашите данни ще се съхраняват на защитени двойно репликирани RAID масиви с ежедневен backup. VPN мрежата използва най-виско ниво хардуерно ускорено криптиране. Нашите сървъри са разположени в помещения с изключитено високо ниво на защита от физически неоторизиран достъп , ефективна защита от мълнии, мощен UPS и вискоскоростен интернет от няколко доставчика. За да сме сигурни , че предоставяме на свойте клиенти качествена услуга.

Какво предлагаме ние

Нашата услуга е съобразена с проучване на компании и организации в различни отрасли , които имат желание да предоставят на свойте служители визможност да работят от своят дом (Home Office). По възможно най-изгодния за компанията начин. За това ние от bcode™ предлагаме на своите клиенти VPN инфраструктура с телекмютери в комбинация с частен Cloud Storage на достъпна цена.

Нашите "home office" пакетни предложения.

Start Up

Подходящ за стартъп компании

40GB Cloud Storage.

5 VPN потребителя.

Windows, Linux, MacOS, iOS, Andorid.

Без ограничение на месечният трафик.

Пълна поддръжка 24/7.

Всекидневен BackUp.

16.90лв/месец

поръчване
Business

Предпочитан от малки и средно големи фирми

100GB Cloud Storage.

10 VPN потребителя.

Windows, Linux, MacOS, iOS, Andorid.

Без ограничение на месечният трафик.

Пълна поддръжка 24/7.

Всекидневен BackUp.

Код за 10% отстъпка за други услуги от bcode™.

23.40лв/месец

поръчване
Premium

За големи компании

350GB Cloud Storage.

35 VPN потребителя.

Windows, Linux, MacOS, iOS, Andorid.

Без ограничение на месечният трафик.

Пълна поддръжка 24/7.

Всекидневен BackUp.

Код за 20% отстъпка за други услуги от bcode™.

31.60лв/месец

поръчване

Във времена на несигурност и затруднения заради пандемията от COVID-19 , Ние избрахме да подадем ръка на компаниите с които вече имаме изградени отношения , и да им предоставим възможност да продължат да се развиват и да обслужват своя бизнес от вкъщи. Като им предоставим достъп до нашите VPN и Cloud услуги напълно безплатно в продължение на 6 месеца. пишете ни ...

Защо да изберете нашите услуги ?

Виско квалифицирани професионалист на разположение 24/7

Супер иновативно пакетно предложение.

Над 350 доволни клиента.

Приятелско отношение и отлично обслужване.