Изработване на уеб сайт

Независимо дали сте нов или опитен в света на бизнеса, вероятно вече сте осъзнали предимствата на това да имате професионално изработен уебсайт, който ви позволява да достигнете до настоящи и потенциални клиенти.

От тук може да изберете визията на своя сайт от нашите над 2500 различни предложения.

Защо е важно да имате уеб сайт.

  • Ако се направи както трябва сайтът може да обслужва клиентите Ви 24/7 онлайн. Според проучване на Google и CEB озаглавено "Evolution in B2B Marketing" 57% от business to business организациите вече са взели решение преди да се свържат с представител на фирмата.
  • Уеб сайтовете могат ефективно да достигнат до милиони хора , за разлика от представителство или отделен човек, уеб сайтът може да обслужва хиляди , ако не и милиони хора. Това Ви позволята да споделяте информация с всеки който иска да я чуе в удобен за него момент.
  • Когато е изработен професионално вашият сайт може да помогне на служители , клиенти и заинтересовани страни да спестят време , чрез добавяне на някои прости функционалности и да насочвате хората към тях. Като например добавяне на раздел с често задавани въпроси за хора който все още се опитват да разберат Вашият продукт или услуга.
  • Друга причина поради която уеб сайтът е важен за вашият бизнес е, че има голяма част от пазара която дори няма да ви разглежда като опция , ако нямате уеб сайт. Този тип хора смятат липсата на уеб сайт за признак за лош мениджмънт.

Процесът на разработка

Преди да наемете компания за разработка на вашият уеб сайт трябва да сте наясно , че разработването на един уеб сайт не започва с писането на кода и не завършва с неговото стартиране. Жизненият цикъл на уеб разработката включва определени етапи, които трябва да се следват, за да се постигне отличен резултат. Следвайки стъпките за създаване на уеб сайт. Ние от bcode™ ще ви дадем увереност , че всичко протича както трябва и имате пълен контрол над проекта.

набавяне на информация

1

планиране и анализиране

2

структура и дизайн

3

писане на програмния код

4

тест , ревю и стартиране

5

пддръжка и обновяване

6

набавяне на информация

7

Ние от bcode™ имаме възможност да инсталираме и настроим за вас и вашата фирма или организация Wordpress/OpenCart/PrestaShop/Magento/Joomla решение. Но запознатите знаят , че това далеч не е достатъчно за професионалните цели на една фирма или организация. научи повече...

Ние можем да сздадем вашия уеб сайт или електронен магазин точно както си го представяте.

Не се колебайте да се свържете с нас.

Ние ви очакваме.

Имейл
Име
Компания
Относно
Съобщение
Съгласен съм с общите условия и ги приемам.
изпрати